Onvergetelijke kerst …

Kerstavond is anders, zo ook deze eerste kerstdag. Ik sta op met een steen in mijn buik, zo lijkt het. Onder de douche besef ik me dat ik het zwaar heb. Op een of andere manier merk ik ook dat ik een soort van berusting over me heen begin te krijgen.

Ik bekijk de cadeautjes, die ik mezelf voor kerst gegeven heb. Het zijn prints op canvas in zwart wit van mij en mijn vader en van mij en mijn moeder. Ik geniet met glazige ogen als ik naar mijn cadeautjes in de huiskamer kijk. Ik realiseer me dat ik ze heel bijzonder vind.

Een van mijn vrienden stelt voor om even buiten de deur koffie te drinken in het begin van de middag. Hij komt samen met zijn 7-jarige dochter. Wat een prinsesje. Ik ben blij dat ze even zijn geweest.

’s Middags heb ik een film gekeken en vooral gerelaxed. Ik ben moe van een zware week. De zus van mijn vader en mijn broer zijn vanmiddag bij mijn vader geweest. Ik ga later naar mijn vader toe, zodat mijn vader deze gehele kerstdag bezoek heeft gehad.

Ik kijk de hele avond samen met mijn vader naar een film. Het is ook eens fijn om niet te kletsen, maar te genieten van elkaars aanwezigheid merk ik. Een gelukkig gevoel krijg ik bij het feit dat ik tijdens de reclames even koffie haal en wat te drinken voor mijn vader regel. Ik heb cashewnoten meegenomen voor bij de film. Mijn vader vindt deze lekker en geniet.

Een onvergetelijke kerst …

Een reactie op “Onvergetelijke kerst …

  1. Denis,

    Ik lees jouw blog met tranen in mijn ogen vriend… Wat een super idee om op deze manier iedereen die dat wil deel te laten nemen in jullie proces. Door het lezen begrijp ik hoe belangrijk het hebben van “gezonde”ouders is.

    Bedankt dat jij mij dit inzicht hebt gegeven.
    Denis lot’s of respect!! Take care my friend and enjoy every minute you and your father will spend together….

    Richard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s