Digitaal jarig …

Wakker word ik met een ping-bericht van mijn vader, waarin hij me feliciteert met mijn verjaardag. Ik realiseer me dat dit de laatste keer is dat ik een ping-bericht met een felicitatie voor mijn verjaardag van mijn vader heb gekregen. Daar heb ik het even moeilijk mee wanneer ik er onder de douche aan denk.

Langzamerhand komt de dag op gang. SMS-berichten, e-mail, ping-berichten en allerlei felicitaties via Facebook, Twitter en MySpace lopen binnen. Kennelijk ben je tegenwoordig digitaal jarig. Waar we ‘vroeger’ nog verjaardagskaarten ontvingen krijgen we nu allerlei fijne en lieve berichtjes.

Ondanks de moeilijke tijd waar ik in zit begin ik me wel jarig te voelen. Digitaal jarig zijn vind ik leuk en heeft een fijn effect bij mij. Ik voel me niet alleen.

4 reacties op ‘Digitaal jarig …

  1. Hey Dennis,
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag.Heb je blog met veel respect voor jou en vanaf mijn kant met zoveel herkenning gelezen!Wens jou en je familie heel veel kracht en energie toe de aankomende tijd…en probeer te genieten van de mooie momenten ook al zullen het de laatste zijn…Je gaat ze koesteren(spreek helaas uit ervaring)Zelf heb ik de laatste kerst en oud en nieuw met Ramon vastgelegd…en daar ben ik blij mee…fijn om nog op terug te kunnen kijken.
    Veel liefs en een knuffel Petra

  2. We hadden het er op de ADE al even over, maar ik voel met je mee. Weet -soort van- hoe het is, al is de situatie niet helemaal vergelijkbaar natuurlijk. Heel veel sterkte en goede actie, dit Blog! Probeer van de ‘feest’-dagen toch nog wat leuks te maken, zou ik zeggen. Makkelijk gezegd toch?

    • Ja, we hadden het er inderdaad even over op de ADE. Thanks voor jouw fijne bericht en ook fijne feestdagen bij deze! Ik ga er zoveel mogelijk nog uit halen met mijn vader, mijn broer en zijn gezin en de vrienden van mijn ouders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s