Afleiding …

Vandaag ben ik voor een outfitje op pad geweest voor een feestje vanavond bij een van mijn beste vrienden en zijn lieve vrouw. Het thema is Marie Antoinette. In eerste instantie zou ik op aanraden van een andere beste vriend (tja, ik heb er een paar) naar Theatre World in Aalsmeer gaan. Het werd uiteindelijk Gerritsen op de Weteringschans in Amsterdam. Mede ingegeven door het benarde bizarre weer.

Het passen van het outfitje alleen al gaf de nodige afleiding. Gelachen, gegierd en gebruld wordt er tijdens het doorpassen van de outfitjes. We zijn daar namelijk in eerste instantie met zijn drieeen en niet veel later komen er nog meer mensen, die naar het zelfde feestje zullen gaan, om hun outfitjes te halen. Zie je het al voor je, ik die geen haar heeft met een 16e eeuwse pruik.

Het weer laat het niet toe om iets met de auto te doen, mijn vader adviseert mij ook om niet bij hem langs te komen. Ik vertel hem dat ik vanavond een verkleed-feestje heb. Hij is benieuwd naar het resultaat van de outfit. Ik beloof hem wat foto’s te sturen via ping.

Ik ben blij dat ik uiteindelijk naar dit feestje ga. Diverse mensen berichten mij met de vraag of ik zou komen. Veel mensen van wie ik hou zullen aanwezig zijn en heb het gevoel dat de nodige afleiding me goed doet. Onder de mensen voel ik me toch wel prettig merk ik. Tenslotte kan ik er altijd voor kiezen om weg te gaan als ik het niet naar mijn zin heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s