Verjaardag …

Met een lichtelijk punthoofd van de nieuwjaarsborrel, waar het erg gezellig was, ga ik deze ochtend de Spaanse vrienden ophalen om ze vervolgens naar Schiphol te brengen. Op Schiphol moeten we bijna een uur wachten aan de incheckbalie van Iberia. Alles gaat ‘tranquillo’ vandaag merk ik al. Ik maak me niet druk.

Thuis gekomen gooi ik mezelf in de laagste versnelling. Ik zit een beetje weg te doezelen op de bank. Lekker muziek luisteren. Ik heb nog wat naweeën van mijn gevoel van gisteren merk ik. Kerst en Oud en Nieuw is kennelijk voor mij een heel beladen periode geweest. Er heerst daardoor onrust in mijn lijf.

Later op de middag ga ik naar mijn vader. We kijken en beetje televisie en spreken nog even de afgelopen dagen door. Het is de verjaardag van mijn moeder vandaag. Op een of andere manier is dit onderwerp niet gevallen tijdens onze gesprekjes merk ik later op als ik in de auto zit. Ik weet niet of het niet vallen van de verjaardag van mijn moeder als onderwerp goed of slecht is. In ieder geval denk ik er aan.

Ik heb vanavond een etentje met een van mijn beste vrienden (tja, ik heb er een paar is inmiddels gebleken). Het is een verlaat etentje voor mijn verjaardag … Het is een zeer fijne gemoedelijke avond. We hebben heerlijk gegeten en kunnen kletsen. Ik ga met een fijn gevoel naar huis. Langzamerhand begint alles weer een beetje rustig te worden in mijn lijf.

Vandaag is een verjaardag …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s