Burgermeester …

Vanmorgen vroeg ga ik naar mijn vader toe. Het is zeven uur als ik bij hem aankom. Hij zit al helemaal klaar in bed om vervoerd te worden door de ambulance.

Net als de laatste keer begin met het maken van een tasje voor de overnachting die hij gaat maken in het ziekenhuis. De bloedtransfusie neemt net als de vorige keer een dag en een nacht in beslag. Om acht uur is de ambulancedienst, die mijn vader gaan vervoeren, gearriveerd en nemen mijn vader mee. Ik ga met mijn eigen auto naar het ziekenhuis.

Bij het ziekenhuis aangekomen moet ik mijn auto voor de zoveelste keer op het betaald parkeerterrein zetten. Onderweg van het parkeerterrein naar het ziekenhuis bedenk ik me ineens ‘waarom ligt er geen rode loper voor mij?’. Ik kom al meer dan 9 maanden lang bij dit ziekenhuis en betaal echt bakken met geld voor het parkeerterrein hier. Zo langzamerhand ben ik wel de hoofdsponsor hier denk ik (dit is waarschijnlijk niet waar, want er zullen vast mensen zijn die nog meer daar parkeren dan ik) …

Boven bij mijn vader aangekomen maak ik de opmerking over het ‘hoofdsponsorschap’. Hij moet lachen en zegt dat het zo maar eens zou kunnen dat ik inderdaad de meeste parkeerbonnetjes heb van alle bezoekers. We bedenken samen uiteindelijk dat er een top 5 van meest parkerende bezoekers ergens bij het parkeerterrein moet worden opgehangen. Deze bezoekers zouden dan wel recht hebben op privileges. We lachen … Het is ontspannen in het ziekenhuis.

Het is wederom dezelfde afdeling waar mijn moeder gelegen heeft. We zijn inmiddels bekend met het verplegend personeel. Netjes zeggen ze allemaal even gedag en krijg ik een kopje koffie. Ik regel voor mijn vader een televisie voor de komende middag en avond. Na mijn koffie opgedronken te hebben ga ik naar huis om dingen te doen. Ik laat mijn vader weten dat ik vanmiddag weer langs kom.

Vanmiddag kom ik terug bij mijn vader. Hij ligt te slapen en wordt eigenlijk niet wakker. Ik staar een beetje naar buiten. Ik bedenk mij ineens dat ik het parkeerterrein ook kan toevoegen aan Foursquare. Als ik dan niet als hoofdsponsor wordt genoemd dan ga ik voor het burgermeesterschap binnen Foursquare. Burgermeester van het parkeerterrein, daar ontvang je punten bij Foursquare voor. Dat is ook voldoende credit vind ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s